Espai jove Escorxador

Web iDisc
Espai jove Escorxador
Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
diumenge, 22 d'abril
Pàgina principalContacte
portada
 • nou escorxador 1

  Desenes de persones celebren la inauguració de l’ampliació de l’Escorxador

  20/03/2018

  L’Espai Jove suma una sala polivalent per a esdeveniments com concerts i celebracions, bucs d’assaig i altres millores
   
  Desenes de persones van participar aquest dissabte de la festa d’inauguració que va servir per donar a conèixer l’ampliació i reforma de l’Espai Jove l’Escorxador. També es va aprofitar l’acte per acomiadar l’Associació Moviment Juvenil, que ha tingut un paper cabdal en les darreres dècades per fer realitat la creació de l’Espai Jove i impulsar l’associacionisme...

 • inauguració escorxa

  L'Escorxador inaugura el seu nou espai amb una festa que es farà el 17 de març

  13/03/2018

  No us podeu perdre la festa d'inaguració del nou espai de L'Espai Jove l'Escorxador. Batukada, actuacions, concerts i molt més! Després de mesos de feina i obres, podreu començar a gaudir d'aquesta ampliació, que ens permetrà fer totes aquelles activitats que ja realitzem i moltes més de noves. 
   
  La festa del 17 de març, que comença a les 18h a la plaça de la República, també servirà per acomiadar-nos d'una associació palauenca que durant anys ha treballat amb joves i per a les...

 • curs teatre

  Vine a ‘l’escola de teatre’ de l’Escorxador i potenciaràs el teu desenvolupament personal

  26/10/2017

  La regidoria de Joventut us ha preparat un curs de 7 mesos de duració que us permetrà desenvolupar a través del teatre tota una sèrie d’habilitats socials. El taller, que començarà el 7 de novembre i s’acabarà el 19 de juny de 2018, s’adreça a joves a partir dels 12 anys. A través del joc dramàtic podreu potenciar el vostre desenvolupament personal. L’equip docent del curs us proporcionarà experiències, instruments i recursos que us facilitaran el fet d’augmentar la vostra capacitat...

 • Cartell palau ressona

  La final del Palau Ressona serà aquest proper dissabte 19 de novembrea les 21h

  14/11/2016

  Un any més , seguim amb el Palau Ressona. 
   
  Des de principis del mes d'octubre, s'han inscrit un total de 14 grups per participar a la final del concurs de música. De tots ells, només 6 han estat seleccionats per passar a la final del Palau Ressona, que tindrà lloc el proper dissabte a la sala polivalent de Palau-solità i Plegamans a partir de les 21h. Us deixem amb un petit tast de cada grup. Us esperem a tots i totes!
   
   
  Descarto són un grup de rock,  format per Javi Ridao, baix...

 • mostra berenar

  L'Escorxador tanca per vacances amb la mostra-berenar de l'Estiu Artístic!

  18/07/2016

  El proper divendres 22 de juliol és l'últim dia de l'Estiu Artístic, que ha aplegat un total de 8 joves, amb un munt d'activitats i tallers artístics durant tot el mes de juliol. El final de l'Estiu Artístic coïncideix amb l'últim dia d'obertura de l'Espai Jove l'Escorxador abans de marxar de vacances d'estiu. així que el divendres serà tota una celebració. Tothom hi està convidat/da! 

   
  L'Espai Jove l'Escorxador estarà tancat des del diluns 25 de juliol al diumenge 11 de setembre....

 • Difusio cartell

  Estiu artístic a l'Escorxador

  06/06/2016

  Aquest estiu, reprenem una proposta d'activitats al voltant de les arts escèniques a l'Espai Jove l'Escorxador. 
  L’Estiu artístic és una iniciativa integrada en el programa de Formació 2016 que vol fomentar el coneixement i la participació dels joves en diverses activitats relacionades amb les arts escèniques (la dansa, el teatre, la dansa-teatre i el circ). El curs es farà tots els matins de dilluns a divendres, de 10 a 13h. Comencem el dia 4 de juliol fins al 22 de juliol. 
  El període...

[Veure més notícies]

 • Aquí hi trobareu informació sobre les activitats dirigides a joves que es realitzen a Palau-solità i Plegamans
 • Programa de formació adreçat a joves per ampliar coneixements en diversos àmbits d'interès que puguin complementar-ne el currículum vital.
 • Salut Jove
 • Assessorament laboral
 • Espai de trobada
 • Sales taller
Diputació de Barcelona Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Plaça de la Vila, 1 08184 (Barcelona) | Tel. 93 864 51 18