Espai jove Escorxador

Web iDisc
Espai jove Escorxador
Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
divendres, 23 de juny
Pàgina principalContacte

Notícies

RSS 2.0

 • Concurs_instagram

  Motxilla, càmera, acció!

  1 de juny de 2017

  Comença el concurs de fotografia de viatge a través d'Instagram. Si tens entre 12 a 30 anys penja una fotografia a través de la xarxa social Instagram tenint el perfil públic. Caldrà que l'etiquetis amb el hastag #estiueje2017 i etiquetar @espaijoveescorxador a la fotografia. S'ha de ser seguidor @espaijoveescorxador. El període de participació serà de l’1 de juny al 31 d’agost de 2017.
   
  Trobareu les bases del concurs complertes clicant aquí.

 • intercanvis

  Vine a l'Escorxador!: Voluntariat europeu, intercanvis juvenils i formacions al teu abast aquest estiu

  25 de maig de 2017

  L’entitat Vibria Intercultural organitza per aquest estiu intercanvis juvenils a França i Romania, estades de voluntariat europeu a Polònia, Noruega, Itàlia i França i una formació a Geòrgia (zona del Caucas). Per informar-te de tots aquests programes pots acostar-te a l’Assessoria de Mobilitat Internacional de la regidoria de Joventut de Palau-solità i Plegamans. És molt fàcil, només has de venir a l’Espai Jove l’Escorxador els dilluns de 4 a 8 de la tarda.

 • sci

  A L’Escorxador us podeu informar sobre l’entitat Servei Civil Internacional, on podràs participar en voluntariat arreu del món

  18 de maig de 2017

  Amb el lema ‘Roda el món i transforma el teu entorn’, l’entitat Servei Civil Internacional promou projectes arreu del planeta on els joves poden contribuir al canvi social. Les inscripcions als projectes estan obertes durant tot l’any i podràs apuntar-te a estades de voluntariat d’entre 1 i 12 mesos. És una bona oportunitat per conèixer un país i la seva gent d’una manera diferent.

 • bones pràctiques drogues

  La Federació de Municipis de Catalunya reconeix la tasca de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans en matèria de prevenció de drogues

  18 de maig de 2017

  El Programa de Prevenció de Drogues i Riscos Associats (2015-2018) de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, impulsat per la regidoria de Joventut, s’ha inclòs al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya (BBP) de la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals en la categoria de ‘Pràctica Significativa’.

 • sala d'estudi escorxador

  Sala d’estudi de l’Escorxador, un bon lloc per preparar els vostres exàmens

  4 de maig de 2017

  S’acosta la Selectivitat i els exàmens a les universitats. L’Espai Jove l’Escorxador de Palau-solità i Plegamans torna a obrir la seva sala d’estudi perquè pugueu estudiar moltes més hores. Tindreu alguns ordinadors a la vostra disposició i un espai agradable per preparar aquest període important dels vostres estudis.

 • Digues la teva

  Fes les teves propostes per al nou Pla Local de Joventut

  11 d'abril de 2017

  Les propostes i les opinions dels i les joves de Palau-solità i Plegamans són molt importants per redactar el Pla Local de Joventut i definir les línies d’actuació per als propers 4 anys. Per aquest motiu, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament ha posat en marxa un procés de participació.
   
  Només cal que omplis un qüestionari que es fa en pocs minuts, on podràs incorporar les teves opinions, propostes i demandes.

 • agenda jove primavera 2017

  Agenda Jove Primavera 2017

  10 d'abril de 2017

   
  Ja podeu consultar tots els continguts de l'Agenda Jove de Primavera 2017 aquí!
  Com sempre, ve plena de propostes de tallers, formació, exposicions, xerrades i concerts!
   
  No et perdis les activitats organitzades per la regidoria de Joventut, l'Espai Jove l'Escorxador i les entitats joves de Palau-solità i Plegamans. 
   
   
   
   
   
   

 • Cursos de gravació musical i veu

  Cursos de gravació i post-producció musical i taller de veu a l’Escola Municipal de Música

  4 d'abril de 2017

  La regidoria de Joventut i l’Escola de Música han preparat una primavera plena de música. Gràcies a dos cursos i un taller podreu aprendre a gravar i produir música i a treballar una de les eines d’expressió que tenim tots i totes, la nostra veu.

Registres del 9 al 16 de 35
« Pàgina 2 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ]
Diputació de Barcelona Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Plaça de la Vila, 1 08184 (Barcelona) | Tel. 93 864 51 18