Espai jove Escorxador

Web iDisc
Espai jove Escorxador
Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
dimarts, 17 d'octubre
Pàgina principalContacte

Notícies

RSS 2.0

 • mostra d'ensenyament

  Mostra d'Ensenyament i Tarda d'oficis

  16 de març de 2016

  Mostra d’Ensenyament a l’Escorxador, des d’avui i fins al 15 d’abril 
  Professionals de diversos sectors hi participen aquest dijous per explicar la seva experiència en la Tarda d’Oficis
   
  L’Espai Jove l’Escorxador obre avui les portes de la Mostra d’Ensenyament, que es pot visitar fins al 15 d’abril. S’hi pot accedir de forma lliure de dilluns a divendres, de 16 a 20h. També s’hi faran visites guiades i activitats orientatives, en col·laboració amb l’Institut Ramon...

 • agenda jove

  Consulteu totes les activitats, tallers, formacions i exposicions de l'agenda jove d'hivern. No us quedeu a casa!

  22 de desembre de 2015

  Ja podeu consultar aquí l'agenda jove d'hivern! Del gener, en destaquem la nova edició del Mulla't 2016, que serà el dissabte 30 de gener. Recordeu que el Mulla't és l'espai de participació juvenil on podeu decidir la programació de les Festa Major del proper any.

 • rap contra el machismo

  El videoclip del rap contra el machismo ja està penjat a la xarxa

  15 de desembre de 2015

  El videoclip "Rap contra el machismo" es va presentar el divendres passat durant el concert-xerrada de Chojin. El mateix Chojin va donar pas a la projecció del vídeo i va valorar molt positivament la iniciativa per part del grup de joves del municipi "Inyeccion de la conciencia". En 24 hores el videoclip ha rebut gairebé 1000 visites.

 • Cartell cho

  Entrades exhaurides pel concert-xerrada del Chojin

  10 de desembre de 2015

  Les entrades pel concert xerrada del Chojin d'aquest divendres ja estan exhaurdies. Gràcies a tothom, d'aquí i d'allà,  que heu mostrat interès per aquest acte tan especial.

 • cartell 25n

  No et quedis fred/a davant la violència masclista. Tarda musical a la Plaça de la Vila

  25 de novembre de 2015

  En el marc de la programació de la setmana al voltant del 25N, dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, organitzada des de la Regidoria d'Igualtat, els joves també hi tenen a dir.
  El dia 26 de novembre a partir de les 18h, se celebrarà una tarda musical a la Plaça de la Vila en la qual hi participaran diversos joves del municipi, amb diverses actuacions i intervencions al voltant de la música.

 • chojin

  Conversant amb Chojín, al Teatre de la Vila

  18 de novembre de 2015

  El proper 11 de desembre a les 22h, en Chojin vindrà al Teatre de la Vila amb l'acte "Conversant amb Chojín". El Chojín és un músic vinculat al gènere del rap molt reconegut en aquest àmbit musical. A més, també realitza tallers i xerrades al voltant de diversos temes d'interès social i dirigits també al públic jove. En aquest cas, l'actuació en format de xerrada-música, girarà al voltant del concepte de masclisme, afavorint un espai de diàleg entre el cantant i les persones assistents...

 • palau ressona concurs de música jove

  El Palau Ressona ja té guanyadors!

  16 de novembre de 2015

  El Palau Ressona, una gran final amb grans músics.
   
  La final del Palau Ressona ha acollit unes 150 persones a la Sala Polivalent del Teatre de la Vila aquest dissabte 14 de novembre i hi ha participat un total de 35 músics entre els 5 grups finalistes i el grup convidat, Sense Sal. El concurs ha començat amb Matching Ratio, de Canet, amb una proposta musical molt propera al rock, rock progressiu, rock independent. L’ha seguit la Niña del Bigote, de Santa Eulàlia de Ronçana, un descobriment...

 • curs de vetlladors

  Formació Jove - Inici del curs de vetlladors/es aquest dissabte!

  12 de novembre de 2015

  Aquest dissabte 14 de novembre comença el curs de vetlladors/es organitzat per la Regidoria de Joventut i impartit per Traç, a l'Escola Folch i Torres de Palau-solità i Plegamans. És un curs de 40 hores de durada, que s'impartirà tots els dissabtes i diumenges fins al 5 de desembre. S'hi han apuntat 25 persones, la gran majoria entre 18 i 30 anys.
   

Registres del 9 al 16 de 19
« Pàgina 2 »  [ 1 | 2 | 3 ]
Diputació de Barcelona Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Plaça de la Vila, 1 08184 (Barcelona) | Tel. 93 864 51 18