Espai jove Escorxador

Web iDisc
Espai jove Escorxador
Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
dimarts, 22 d'agost
Pàgina principalContacte

Esplai el Botó


L'Esplai el Botó és una associació juvenil que es dedica al lleure educatiu, neix al 2007 a partir de la iniciativa d'un grup de joves del municipi i amb l'objectiu de crear un esplai estable. La seva activitat es basa en tres valors principals: el respecte als altres, a un mateix i a la natura; la llibertat de ser i de fer, limitada pel respecte; i la participació entesa com a l'eina per influir i canviar la societat. L'esplai està obert a tots els infants i joves amb edats compreses entre els quatre i els setze anys. Les activitats es realitzen cada dissabte a la tarda de 16:30 a 19:00 hores. Entre totes les activitats que es fan hi  podeu trobar tallers, jocs esportius, excursions, cançons i dinàmiques sempre al voltant d'un centre d’interès; també es preparen sortides trimestrals.

L'esplai però, a part de l'activitat voluntària de cap de setmana, també lidera altres activitats que es realitzen al municipi i forma part activa de la descoordinadora.

 

Si tens entre 5 i 16 anys i vols fer nous amics, anar de colònies i passar-ho bé cada dissabte a la tarda el Botó és la solució!!!
Imatges relacionades

  • esplai el boto
Diputació de Barcelona Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Plaça de la Vila, 1 08184 (Barcelona) | Tel. 93 864 51 18