Espai jove Escorxador

Web iDisc
Espai jove Escorxador
Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
dijous, 18 d'abril
Pàgina principalContacte

Debone i Reskate són els grups guanyadors del Palau Ressona 2018

20 de novembre de 2018


Descripció

La Sala Corral de l’Espai Jove l’Escorxador, la nova sala polivalent de l’equipament, va acollir la fase final de la 14a edició del concurs de música jove Palau Ressona. Els sis grups finalistes, tres per categoria, van oferir, el dissabte 17 de novembre, una actuació d’uns 20 minuts cadascun. Al final del concert, el jurat va desvetllar el seu veredicte, convertint els grups Debone (categoria A, entre 21 i 30 anys) i Reskate (categoria B, entre 12 i 20 anys) en els guanyadors del certamen.

 

Debone és un grup de metal alternatiu, amb integrants de Sabadell, Mollet, Cerdanyola i Barcelona; mentre que Reskate és una banda de ska mestís del Vallès Occidental i Maresme.

 

El jurat va tenir en compte criteris relacionats amb la musicalitat, l’originalitat, la projecció, la posada en escena i la inclusió de la perspectiva feminista. Debone va ser premiat amb la gravació d’una maqueta, sota supervisió d’un productor professional, i la seva distribució en plataformes digitals. D’altra banda, Reskate va rebre com a premi el premi la gravació d’una cançó i el videoclip d’aquesta, així com una actuació en directe a la vila.


Imatge
Rescate

Imatges relacionades

  • Debone
Diputació de Barcelona Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Plaça de la Vila, 1 08184 (Barcelona) | Tel. 93 864 51 18