Espai jove Escorxador

Web iDisc
Espai jove Escorxador
Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
diumenge, 22 d'abril
Pàgina principalContacte

Concurs de música

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans convoca el Palau Ressona, XIII edició del Concurs de Música Jove.  Hi poden participar tots aquells grups o solistes joves que hi tinguin interès, independentment del seu lloc de residència, amb edats compreses entre els 12 i els 30 anys.

 

És imprescindible que els grups que es presentin, en el cas de ser seleccionats, tinguin un repertori suficient de 20 minuts en el moment del concurs.

 

Per formalitzar la inscripció, cada formació haurà de presentar:

- Formulari d’inscripció 

- Una imatge recent del grup o solista. Una gravació en format digital mp3 (mínim 160 kbps). Es pot presentar en suport físic (CD, USB...) o bé facilitant un enllaç des d’on descarregar l’arxiu

- El rider tècnic del grup.

 

 La documentació s’haurà de lliurar entre l’inici del període d’inscripció, que vindrà donat per l’inici de la difusió a través de diversos mitjans, fins abans de les 20h del divendres 20 d’octubre de la següent manera:  

- Presencialment: a l’Espai Jove l’Escorxador, de dilluns a divendres de 16 a 20h (c/ Passeig de la Carrerada, s/n (al costat del Pavelló d’Esports))

- Telemàticament: al correu electrònic joventut@palauplegamans.cat amb el concepte: “Inscripció Concurs Palau Ressona + Nom del grup”

 

 

D’entre tots els presentats, se seleccionaran un màxim de 3 grups finalistes per a cada categoria, que seran els convidats a participar al concert de la final del Palau Ressona.

 

Els concerts es faran els dia 11 de novembre a la Sala Polivalent del Teatre de la Vila.

Premis

CATEGORIA A

- Gravació d’una maqueta, sota la supervisió d’un productor professional, del 4 al 8 de desembre de 2017.

- Distribució en plataformes digitals de la gravació

 

 CATEGORIA B

- Gravació d’una cançó sota la supervisió d’un productor professional + videoclip de la gravació.

- Actuació en directe a Palau-solità i Plegamans, d’acord amb la programació d’activitats de la Regidoria de Joventut.

 

  

Descarregueu-vos aquí mateix el formulari d'inscripció, les bases i els premis als quals podeu optar! (fitxers adjunts) 

Teniu temps fins al divendres 20 d'octubre per apuntar-vos al concurs. Descarregueu-vos el formulari d'inscripció i seguiu tots els passos que trobareu a les bases per formalitzar la presentació al concurs!

 

Per més informació, podeu venir a informar-vos a l’Espai Jove l’Escorxador, de dilluns a divendres de 16 a 20h al Passeig de la Carrerada s/n de Palau-solità iPlegamans. Trucant al telèfon 938645118, al correu electrònic joventut@palauplegamans.cat o a través del facebook de l’Escorxador. 

 

 

 

Diputació de Barcelona Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Plaça de la Vila, 1 08184 (Barcelona) | Tel. 93 864 51 18