Espai jove Escorxador

Web iDisc
Espai jove Escorxador
Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
diumenge, 17 de desembre
Pàgina principalContacte

Ensenyament

Ja no t’has de moure del teu insti per resoldre consultes!!


El Programa d’Informació i Dinamització als Centres d’Educació Secundària consisteix bàsicament en la presència d’una informadora i dinamitzadora juvenil un dia a la setmana a cada centre.

A l’institut Ramon Casas i Carbó ens podeu trobar els DIMARTS a l’hora de l’esbarjo

A Marinada ens trobareu els DIVENDRES a l’hora de l’esbarjo, davant de la porta del pati.


Què puc trobar a l’estand del PIDCES?

Informació sobre temes acadèmics i d’orientació, salut (sexualitat, drogues, ITS...), laboral, de lleure i oci,... També trobaràs informació sobre l’Associació d’Estudiants del Municipi i recolzament i suport per tirar endavant qualsevol iniciativa que tingueu!!


Els objectius d’aquest programa són:  

  1. Fer arribar informació als joves sobre diferents àmbits de la seva vida amb l’objectiu de treballar per la igualtat d’oportunitats a través de la informació i la dinamització.
  2. Facilitar i potenciar l’apropament entre els centres d’ensenyament i els espais juvenils del municipi mitjançant la coordinació d’activitats conjuntes i complementàries.
  3. Fomentar l’adquisició d’hàbits consultius i participatius entre els joves dins el seu àmbit més proper i durant tot el procés de formació i desenvolupament personal.
  4. Potenciar els mecanismes de participació tot contribuint a la creació i la consolidació d’associacions i grups juvenils i la vinculació dels joves a entitats ja existents.
  5. Promoure la realització d’activitats, per part dels joves, de difusió i creació cultural, esportives, formatives i de temps lliure.
  6. Prevenir conductes i hàbits de risc a través de la informació


Diputació de Barcelona Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Plaça de la Vila, 1 08184 (Barcelona) | Tel. 93 864 51 18