Espai jove Escorxador

Web iDisc
Espai jove Escorxador
Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
divendres, 20 d'abril
Pàgina principalContacte

Treballar fora

  

Estudiar i treballar a Europa

Guia pràctica i funcional per programar l'accés a estudis i treballs oferts per a joves en el marc de la Unió Europea.  

http://www.injuve.es/sites/default/files/2013/11/publicaciones/GuiaEstudiaryTrabajarEnEuropa.pdf

 

 

Treballar a l'estranger

Un fenomen rellevant dels últims deu anys és la gran quantitat de joves que surten a l’estranger per treballar, ja sigui d'una manera temporal, principalment a l’estiu, o bé en estades més llargues. El motiu més freqüent és aprendre o millorar un idioma o per guanyar uns diners i fer turisme.

Ara bé, és un error plantejar-se sortir a treballar a l’estranger només com un mitjà per aprendre idiomes o guanyar diners. Tot al contrari, cal plantejar-s’ho com una inversió de futur, com una experiència enriquidora que sobretot augmentarà la teva autoestima i la seguretat en tu mateix/a i incrementererà el teu bagatge personal i professional. Actualment, en el món empresarial, aquest tipus d'experiències és molt valorat en tots els mercats de treball.

http://www20.gencat.cat/portal/site/Joventut/menuitem.2f8f63f3ed9d5d4a690181dfb0c0e1a0/?vgnextoid=1bd515cfebc3b010VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&vgnextchannel=1bd515cfebc3b010VgnVCM1000000b0c1e0aRCRD&vgnextfmt=default

 

 

Treball a l'estranger  des de la Xarxa PIJ

Que he de fer si vull marxar? Quins papers necesito? Hi ha beques? Vull anar a Nova Zelanda o Canada o Àsia o.... Troba tota la informació al document adjunt.

 

 

 

 Xarxa Eures

Coneixes la xarxa Eures, el Servei Europeu d’Ocupació? La Representació de la Comissió Europea a Barcelona ha produït un vídeo en català on en 3 minuts t’explica com pots treure-li el suc fàcilment al cercador de què disposa aquest servei. Accedint al portal de la Xarxa Eures pots trobar més d’un milió d’ofertes de llocs de treball, de diferents perfils i nivells de formació, en 31 països europeus. Selecciona els llocs vacants segons les teves habilitats o titulació, en funció del tipus de contracte que t’interessa i escull el país i regió on t’agradaria trobar-los. Si encara et queden dubtes, mira el vídeo  http://youtu.be/WFuGxn9PsA0

 

 

Documentació adjunta

Diputació de Barcelona Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Plaça de la Vila, 1 08184 (Barcelona) | Tel. 93 864 51 18