Espai jove Escorxador

Web iDisc
Espai jove Escorxador
Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
diumenge, 22 d'abril
Pàgina principalContacte

Pla Local de joventut

Que es un Pla Local de Joventut?
Els Plans Locals de Joventut adaptats a les necessitats i demandes dels joves són un bon instrument per recuperar la centralitat de les polítiques de joventut des de l'actuació integral i transversal, implicant així tots els agents del municipi.
 
Pla Local de Joventut 2012-2016
Pretén ser una proposta de planificació i intervenció estratègica a nivell de joventut. Ha de servir per donar resposta als problemes i les inquietuds dels joves del municipi a través de la implementació de polítiques de joventut engegades per l’Ajuntament, amb l’objectiu de cobrir les necessitats, demandes, i problemes dels joves així com les mancances que aquests puguin trobar al municipi.


Taules de debat amb joves
S’han organitzat tres taules de debat diferenciades : per a joves d’entre 12 i 17 anys, per joves d’entre 18 i 24 anys i  la última es destina a joves d’entre 25 i 30 anys. Posteriorment s'han realitzat taules de treball amb tècnics i amb Regidors.

 
L’objectiu de les taules és que els joves  puguin transmetre les seves demandes i necessitats de manera que s’impliquin en l’elaboració del Pla Local de Joventut 2012-2016 i permetre que aquest integri el que expressin els joves i enfoqui de manera òptima els programes, els serveis i les polítiques municipals de joventut que es duguin a terme en els propers anys. En les taules, a més de conèixer les opinions dels participants, se’ls informa dels resultats de les enquestes fetes com a pas previ a la redacció del Pla.
 

Després de recollir dades estadístiques, entrevistes i enquestes, hem fet el debat i hem recollit les impressions de joves, entitats, tècnics i regidors del municipi. Finalment hem realitzat el Pla local amb totes les aportacions i l'hem portat al Ple municipal per a la seva aprovació.

 

El mes de maig de l'any 2013, es va aprovar per Ple, el Pla Local de Joventut 2013-2016 de Palau-solità i Plegamans.

 

Diputació de Barcelona Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans
Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Plaça de la Vila, 1 08184 (Barcelona) | Tel. 93 864 51 18