Logotip Espai Jove L'Escorxador

Una trentena de joves, a la V Trobada de Representants Escolars

#General

20 de novembre de 2009

Descripció

Uns trenta nois i noies, alumnes de secundària que han estat escollits com a delegats o subdelegats pels seus companys d’estudis, han participat durant aquest matí en la V Trobada de Representants Escolars. La jornada pretén oferir als estudiants eines útils i suficients per tal de poder desenvolupar-se d’una manera autònoma en la seva funció com a representants dels seus companys, així com en la promoció del civisme, especialment als centres d’estudi i dins el marc de drets i deures dels alumnes.

 

Alhora, la trobada també els ofereix els coneixements necessaris per tal de programar de forma autònoma les activitats pel foment i la promoció de l’associacionisme i la participació estudiantil. La jornada ha comptat amb la col•laboració de tres representants del Sindicat d’Estudiants de Catalunya i del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans.

 

Els joves palauencs, a banda de conèixer l’experiència de l’associacionisme estudiantil que els han traslladat els representants d’ambdós sindicats, també han pogut dir la seva, il•lustrant la dinàmica del moviment juvenil a Palau-solità i Plegamans, les seves preocupacions, les seves fites i la seva forma de treballar.

 

El regidor de Joventut, Ivan Costa, ha participat en la trobada. Ha donat la benvinguda a tots els assistents i els ha esperonat “a treballar plegats per tenir veu i aconseguir els seus objectius, com a joves i com a estudiants”.

 

La jornada s’ha conclòs amb un torn de conclusions i valoracions, moment en que ha quedat ben clar que Palau-solità i Plegamans compta amb uns joves amb moltes inquietuds i amb moltes ganes de treballar per fer una societat més justa i amb més oportunitats per a tothom.

 

Comparteix aquest contingut