Logotip Espai Jove L'Escorxador

Nou perfil al Facebook del servei de Salut Jove

18 d'abril de 2012

Descripció

El Servei de Salut Jove de l’Espai Jove l’Escorxador ha creat un nou perfil al Facebook.

 

S’anomena Salut Escorxa i té la intenció de facilitar als joves l’accés a l’assessorament en temàtiques vinculades a la salut, com sexualitat, drogues, autoestima, estrès, relacions personals… Salut Escorxa ofereix un servei completament confidencial. Us hi podeu fer amics buscant Salut Escorxa o clikant a

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003618922690 

 

En paral·lel, té la utilitat de promoure la prevenció mitjançant la reducció de les conductes de risc i potenciant els hàbits saludables. El nou perfil permet millorar la difusió del Servei de Salut i dels diferents recursos sobre aquesta temàtica que la regidoria de Joventut posa a disposició dels joves, tals com exposicions, cursos, tallers o videofòrums, entre altres.

 

Alhora, “el fet d’obrir un espai específic de salut a les xarxes socials potencia la interactivitat amb els joves, que ara tenen una nova eina, àgil i eficaç, per fer propostes, participar en debats o, senzillament, dir la seva”, comenta el regidor de Joventut, Joan Carles Tinoco. “El simple fet de potenciar el debat i la reflexió sobre salut ja és una gran utilitat d’aquest nou perfil”, afegeix el regidor.

 

De fet, l’Espai Jove l’Escorxador compta amb una Oficina d’Assessorament de Salut, on una agent especialitzada concerta cites amb els joves que ho desitgin per tal d’aclarir els seus duotes relacionats amb la salut. L’agent es troba a l’Espai Jove els dilluns, dimecres i divendres, de 16 a 20h. També es pot contactar amb ella a través del correu electrònic salutescorxa@palauplegamans.cat o al telèfon 93.864.51.18. A banda d’aquest servei, els joves poden trobar a l’Escorxador oficines d’assessorament de les següents temàtiques: Laboral, Associacionisme i participació, i Acadèmica.

 

12 d’abril del 2011

Comparteix aquest contingut