Logotip Espai Jove L'Escorxador

Monogràfic de lleure: natura, rutes i senderisme.

12 de juliol de 2012

Descripció

 

El proper cap de setmana del 21 i 22 de juliol, l’Espai Jove l’Escorxador ofereix un curs monogràfic d'educació en el lleure, centrat en l’àmbit de natura, rutes i senderisme com a eines educatives.

 

Els monogràfics d’educació en el lleure esàn concebuts per ampliar la formació bàsica de monitor, premonitor o director de lleure, aprofundint i especialitzant-se en un àmbit concret.

 

El curs de natura, rutes i senderisme, està també obert a persones que tinguin algun experiència en esplai, casals d’estiu o similars, i a tothom que tingui interès en l’àmbit de l’excursionime o el lleure. La inscripció està oberta per a joves entre els 16 i 30 anys. Té una durada de 15 hores, i s’atorgarà certificat d’assistència.

 

El contingut del monogràfic consta de quatre blocs. En un primer moment, es treballaran les tècniques d’orientació, l’ús de la brúixola, les corbes de nivell, i recursos per a introduir aquests aspectes amb infants. El segon bloc aprofundeix en elements de material, alimentació i seguretat a la muntanya, especialment quan es condueix un grup d’infants i/o joves. El tercer bloc, aportarà elements sobre la muntanya com a eina educativa, l’educació ambiental i la planificació de rutes. Tots aquests aprenentatges s’aprofundiran i es posaran en pràctica diumenge en el quart bloc, que consisteix en una excrusió per la comarca del Vallès.

 

L’horari és dissabte 21 de juliol de 10 a 13h i de 15 a 18h a l’Espai Jove l’Escorxador, per a la part de caire més teòric; i diumenge 22 de juliol de 9 a 18h, sortint i retornant a l’Escorxador.

 

Les inscripcions estàn obertes a l’Espai Jove l’Escorxador, am bun cost de 19€,  fins a esgotar les places.

Comparteix aquest contingut