Logotip Espai Jove L'Escorxador

CAMPS DE TREBALL: UNA ALTRENATIVA A LES VACANCES CONVENCIONALS

#General

12 d'abril de 2010

Descripció

Si ja estas pensant en els vacances d'estiu i aquest any vols fer una cosa diferent, podries pensar en participar en un camp de treball.

 

Els camps de treball són organitzats per entitats i associacions juvenils, amb el suport de la Secretaria de Joventut. Combinen el lleure amb el servei a la comunitat, bé ajudant persones, bé protegint la natura, bé recuperant el patrimoni, etc.

Hi ha molts camps de treball, tant a Catalunya com arreu del món. La majoria es realitzen durant les vacances, però en trobem de modalitats molt diverses: n'hi ha que duren quinze dies, a l'estiu; i n'hi ha de fins a 6 mesos, a països del sud.

Hi pots participar si tens entre 14 i 30 anys, i vols contribuir activament a la vida de grup i fer-hi les tasques corresponents.

Per inscriure's cal pagar una quota (cada organització estableix la seva) que garanteix les despeses d'allotjament, alimentació, direcció tècnica i animació i l'assegurança de responsabilitat civil. No inclou el transport per a arribar al camp ni l'assegurança de viatge.

 

Si estas interessat i vols més informació pots venir a la xerrada que farem el dia 16 d'abril a les 18h a l'Espai Jove l'Escorxador, o visitar el pàgina web www.jove.cat i pels camps de treball internacional www.cocat.org. 

Comparteix aquest contingut