Logotip Espai Jove L'Escorxador

Arrenca el curs de Monitor en el lleure

5 de març de 2013

Descripció

 

 

Un total de 26 joves de Palau-solità i Plegamans i de la població veïna de Caldes de Montbui, han començat aquest passat dissabte el curs de Monitor en el lleure. En la sessió inaugural van comptar amb la presència i el suport del Tinent d’Alcaldia d’Educació i Cultura i regidor de Joventut de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Joan Carles Tinoco, i de la regidora de Joventut del consistori calderí, Montserrat Grau.

 

Joan Carles Tinoco expressa la satisfacció del consistori palauenc pel que fa a l’organització d’aquest programa de forma conjunta amb l’ajuntament de la població veïna. “Aquesta iniciativa és molt positiva, i des de dos punts de vista”, introdueix el regidor, qui especifica: “D’una banda per oferir formació i una sortida professional a un bon nombre de joves cada any; de l’altra per fer-ho de manera coordinada i mancomunada amb Caldes de Montbui, cosa que permet optimar i aprofitar els recursos al màxim”.

 

La primera sessió va servir per fer una dinàmica de presentació dels participants i per començar ja la formació a l’aula. El curs, que es repeteix cada any degut a l’èxit de convocatòria que té sempre i a la constant demanda d’aquesta acció per part de la població jove, se celebra de manera alterna entre ambdós municipis. Enguany té com a escenari el Centre Lluís Ventura, de Palau-solità i Plegamans.

 

Hi participen 26 joves, 13 de cada població. La formació té lloc els dissabtes al matí i acabarà el 14 d’abril. Per a la seva organització col·laboren l’Espai Jove el Toc  (de Caldes de Montbui) i l’Espai Jove l’Escorxador (de Palau-solità i Plegamans).  

Comparteix aquest contingut