Logotip Espai Jove L'Escorxador

Agents de salut 2013

2 de juliol de 2013

Descripció

Els i les AGENTS DE SALUT JUVENILS (ASJ) son joves que destinen una part del seu temps lliure a formar-se en temes de salut i a participar activa i voluntàriament en servei d’altres o de la comunitat en millora de la qualitat de vida i la promoció d’un estil de vida saludable. Els ASJ esdevenen referents per el seu grup d’iguals en diferents temes de salut, i per aquest motiu és fonamental la seva motivació, implicació, responsabilitat i formació.

 

Aquest programa va dirigit a grups de joves majors de 14 anys amb un mínim de 12  participants i un màxim de 20, especialment joves de 3r i 4rt d’ESO. A partir de la formació rebuda els i les joves tenen la possibilitat de realitzar activitats per el seu grup d’iguals en el propi municipi. Aquesta activitat es escollida, dissenyada i portada a terme pels propis joves.

 

 

El passat dissabte 29 de juny, la darrera promoció d'agents de salut, va acabar l'activitat que van escollir, un graffiti a una de les parets de l'espai jove Escorxador. La pintura reflexa els estereotips que la societat ens marca respecte a l'alimentació i l'estètica. El mateix dia, se'ls va lliurar a tots els participants un diploma que certifica l'assistència i l'aprofitament del curs.

 

Comparteix aquest contingut