Logotip Espai Jove L'Escorxador

Un món d'oportunitats: estudiar, treballar o fer voluntariat a l'estranger

5 de novembre de 2013

Descripció

 

El dia 5 de novembre, s'inaugura la campanya "Un món d'oportunitats", tallers sobre estudiar, treballar o fer voluntariat a l'estranger. Una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de Barcelona.

La Campanya inclou 13 tallers informatius en que s'abordaran qüestions i recursos que permetran als joves marxar ben preparats i així evitar imprevistos o falses expectatives.

Des de l'Espai Jove l'escorxador us oferim 3 d'aquests tallers via streaming i podreu resoldre dubtes via hashtag. 

 


Els tallers que podreu veure a l'Espai Jove l'Escorxador són:

11 de Novembre a les 18:00h - França

A càrrec de Fabienne Bes (antiga responsable de la Cambra de Comerç de França de Barcelona) i de l'Assessoria de Mobilitat internacional de la Regidoria d'Adolescència i Joventut.

 

13 de Novembre a les 18:30h - Canadà

A càrrec d'Alison Donnelly (adjunta de Relacions Polítiques i Generals) i d'Ana Berbés Blázquez (tècnica del Departament d'Educació de l'Ambaixada de Canadà a Madrid).

 

4 de desembre a les 17:00h - Països Escandinaus

A càrrec de representants del Departament de Comunicació de l'Ambaixada de Dinamarca a Madrid, d'Albert Ginjaume (cònsol general honorari de Finlàndia), Karin Mollö-Christensen (cònsol general de Noruega) i de Johan Rydberg (primer secretari d'Afers polítics i econòmics de l'Ambaixada de Suècia a Madrid).

 

Per inscripcions i més informació ens podeu trucar al 938645118.

 

 

 Comparteix aquest contingut