Logotip Espai Jove L'Escorxador

Estrenem el Servei de Mobilitat Internacional!

13 d'octubre de 2014

Descripció

L'Espai Jove l'Escorxador estrena el dilluns 13 d'octubre un nou servei d'informació i assessorament: de Mobilitat Internacional per a Joves. El servei estarà disponible tots els dilluns, de 17 a 20h, a l'Espai Jove l'Escorxador, per als joves que vulguin informar-se'n.

 

Els joves que hi acudeixin rebran informació sobre un ampli ventall d'activitats, experiències i inquietuds que es poden dur a terme a l'estranger, tals com estudis, feina, beques, voluntariat, viatges, intercanvis, estades temàtiques i altres qüestions. La regidoria de Joventut de l'Ajuntament compta amb la col·laboració de l'Associació la Vibria per a la implementació d'aquest servei. Es tracta d'una entitat amb seu a Terrassa formada per professionals i voluntaris especialitzats en mobilitat internacional, tolerància, cultura i integració social.

 

El nou servei d'informació en Mobilitat Internacional se suma al programa de l'Oficina d'Assessorament Juvenil (OAJ) de l'Escorxador. L'oferat completa de l'OAJ amb aquesta incorporació és la següent:

 

  • Mobilitat Internacional per a Joves: Dilluns, de 17 a 20h.
  • Salut (sexualitat, drogues i alimentació): Dilluns, dimecres i divendres, de 16 a 20h.
  • Assessorament Acadèmic: De dilluns a divendres, de 16 a 20h.
  • Assessorament Laboral: Dimarts, de 16 a 20h (cal concertar hora).
  • Participació i Associacionisme: Dimarts, dijous i divendres, de 16 a 20h.

 

Es pot obtenir més informació sobre els diversos serveis d'assessorament al número de telèfon 93.864.51.18, a l'adreça de correu electrònic joventut@palauplegamans.cat i al lloc webwww.espaijoveescorxador.cat.

Comparteix aquest contingut