Logotip Espai Jove L'Escorxador

El Concurs de Música Jove ja té guanyadors!

4 de desembre de 2014

Descripció

La desena edició del concurs de música jove, celebrada a la sala polivalent, ha estat tot un èxit. El divendres 21 de novembre, va ser el torn de Sabubu, Fantactels, Bon Vent i Un gos robant. Vam començar el concert amb Sabubu i Fantactels, que són dos grups amb membres de Palau-solità i Plegamans, de rock i two tones, respectivament. Després els van seguir Bon Vent, de Canet de Mar, i Un Gos Robant, de Vilassar de Mar. Bon Vent, amb un estil ben peculiar que ells mateixos anomenen peix salat, han estat els guanyadors d’aquesta edició.

 

El dissabte 22 de novembre, van pujar a l’escenari Härte, Antojete, Ayams i Alquimia. Va ser una jornada molt més tranquila, amb estils musicals que van anar des del rock al pop o la rumba de cantautor. Härte són de Barcelona; Antojete, de Cerdanyola; Ayams, de Barcelona i Ripollet i Alquimia són de Caldes i Barcelona.

 

El primer premi ha estat per Bon Vent, gràcies a una interpretació molt potent dalt de l’escenari i la seva originalitat i musicalitat. El grup podrà gravar una maqueta a la Bucbonera Records, de Caldes de Montbui. El segon premi ha estat per Un Gos Robant, que podrà gaudir de l’abonament gratuït als bucs d’assaig El Galliner. L’accèssit al millor directe se l’ha endut Fantactels, amb membres de Palau-solità i Plegamans i tindran la oportunitat de tornar a mostrar la seva destresa dalt l’escenari en un altre concert que es programarà al municipi.

 

La sala polivalent va rebre un total de 150 persones que van venir a veure els concerts dels finalistes. 

Comparteix aquest contingut