Logotip Espai Jove L'Escorxador

El Palau Ressona ja té guanyadors!

16 de novembre de 2015

Descripció

El Palau Ressona, una gran final amb grans músics.

 

La final del Palau Ressona ha acollit unes 150 persones a la Sala Polivalent del Teatre de la Vila aquest dissabte 14 de novembre i hi ha participat un total de 35 músics entre els 5 grups finalistes i el grup convidat, Sense Sal. El concurs ha començat amb Matching Ratio, de Canet, amb una proposta musical molt propera al rock, rock progressiu, rock independent. L’ha seguit la Niña del Bigote, de Santa Eulàlia de Ronçana, un descobriment espectacular amb una veu molt potent i amb una força enorme sobre l’escenari. Després, ha actuat Homes Llúdria & Altered States, de Barcelona i Palau-solità i Plegamans, amb una proposta de hip hop amb bases electròniques, bateria, guitarra i teclat i pintura sobre l’escenari. Banshee’s downfall, de Sant Feliu de Codines, han estat els penúltims i els més joves del concurs, amb molta potència sobre l’escenari. Finalment, ha tancat el concurs Fantactels, amb un desplegament de vents, de xandals de tàctel i de festa que ha inundat la sala.

Sense Sal ha tancat el concurs, el grup convidat, exemple de grup amb una trajectòria més extesa, nominats a diversos premis com és el cas dels Premis ARC, darrerament.

 

 

Els guanyadors del Palau Ressona 2015 han estat:

 

1r Premi: Fantactels. Durant els 20 minuts de concert van deixar tota l’energia dalt de l’escenari. Per la seva frescor i originalitat, amb una posada en escena espectacular amb un estil molt particular i característic, i una harmonia en les seves cançons. El primer premi consisteix en la gravació d’una maqueta a la Bucbonera Records de Caldes de Montbui.

 

2n Premi: Matching Ratio. Va oferir un concert rodó, de principi al final. Va saber mantenir el temps i els ritmes de les cançons, ben triades i escollides per a la petita mostra que van fer. El segon premi és una estada gratuïta als Bucs d’Assaig el Galliner.

 

Accésit al directe: Homes Llúdriga & Altered States. Van treballar molt la posada en escena i se’ls veia còmodes dalt l’escenari. La proposta de hip hop amb banda era arriscada, com també ho era la proposta de tenir una artista pintora que amb 20 minuts havia de crear al ritme de la música. Els tornarem a veure a Palau!

 

BansheesMatchingFantactels 2La nina del bigotreHomes lludriga

Comparteix aquest contingut