Logotip Espai Jove L'Escorxador

Conversant amb Chojín, al Teatre de la Vila

18 de novembre de 2015

Descripció

El proper 11 de desembre a les 22h, en Chojin vindrà al Teatre de la Vila amb l'acte "Conversant amb Chojín". El Chojín és un músic vinculat al gènere del rap molt reconegut en aquest àmbit musical. A més, també realitza tallers i xerrades al voltant de diversos temes d'interès social i dirigits també al públic jove. En aquest cas, l'actuació en format de xerrada-música, girarà al voltant del concepte de masclisme, afavorint un espai de diàleg entre el cantant i les persones assistents a l'actuació.

El Chojin crea un espai adequat en totes les seves xerrades on poder debatre i dur a terme un diàleg obert a l'entorn, en aquest cas, del masclisme o el racisme. S'especialitza en la prevenció de situacions de risc i l'afavoriment de valors positius com el respecte cap a un mateix i  els altres a través de la cultura Hip Hop.

 

Aquell mateix dia es presentarà el videoclip "Rap contra el machismo" realitzat pel grup de joves del municipi  "Inyección de la conciencia". El grup ha estat treballant els continguts i la forma del videoclip durant uns mesos abans de l'arribada d'en Chojin al Teatre de la Vila, seguint la idea del "rap contra el racismo" que el mateix artista va promoure en una iniciativa amb diversos músics del món del Hip Hop.

 

Us hi esperem!

 

 

chojin

Comparteix aquest contingut