Logotip Espai Jove L'Escorxador

Entrades exhaurides pel concert-xerrada del Chojin

10 de desembre de 2015

Descripció

Les entrades pel concert xerrada del Chojin d'aquest divendres ja estan exhaurdies. Gràcies a tothom, d'aquí i d'allà,  que heu mostrat interès per aquest acte tan especial.

 

El concert s'emmarca dins el programa Saluda't, que ha treballat amb un grup de joves del municipi d'entre 14 i 20 anys anomenats "Inyección de la conciencia", un projecte artístic per parlar i reflexionar sobre la violència masclista. Aquell mateix dia es presentarà el videoclip "Rap contra el machismo", que és el resultat d'aquest treball. El grup ha estat elaborant els continguts i la forma de la cançó i del videoclip durant uns mesos abans d'aquesta xerrada-concert d'en Chojin al Teatre de la Vila, seguint la idea del "rap contra el racismo" que el mateix artista va promoure en una iniciativa amb diversos músics del món del Hip Hop. En aquest cas, les lletres del "rap contra el machismo" han estat una creació del grup de joves, que s'han inspirat en aquesta temàtica i han treballat la lletra i el ritme de la cançó per arribar a la creació del tema sencer i del videoclip. La direcció del videoclip ha anat a càrrec de Ribbi Haller i la música ha estat creada per Numérico.

 

La xerrada-concert d'aquest artista tan reconegut en el món del hip hop, abarcarà diverses qüestions relacionades amb els hàbits saludables, prevenció de situacions de risc i la promoció del repecte cap a la mateixa persones i els altres a través de la cultura hip hop.

 

El concert i la presentació del videoclip es farà aquest divendres a les 22h al Teatre de la Vila de Palau-solità i Plegamans.

 

Inyeccion conciencia

 

Com arribar al teatre de la Vila?

 

Comparteix aquest contingut