Logotip Espai Jove L'Escorxador

Gimcana Fotogràfica

21 de juny de 2016

Descripció

La Gimcana fotiogràfica volem que sigui un passeig pel municipi per conèixer el patrimoni cultural i natural que ens passa desapercebut en la nostra rutina quotidiana a través de la fotografia.

Com a objectius, volem donar a conèixer el patrimoni de Palau-solità i Plegamans a més de potenciar la fotografia i la creativitat. La gimcana es farà el 9 de juiol de 09:00h a 13:00h, hi poden participar joves de 12 a 30 anys de manera individual o en grup de màxim 3 persones.

 

En el moment de la sortida us lliurarem un mapa amb la localització de les proves que haureu de passar i unes pistes per tal de que poseu a prova la vostre imaginació, creativitat i tècnica a través d’una fotografia. Hi haurà 8 proves obligatòries i 2 proves opcionals que us donaran més punts si les feu i les feu bé. Es pot participar utilitzant qualsevol tipus de càmera, amb els seus avantatges i inconvenients

 

 

La inscripció a la gimcana fotogràfica és gratuïta i s’han de fer a l’Espai Jove l’Escorxador a partir del 21 de juny a 17:00 a 20:00h. Els menors d’edat caldrà que omplin l’autorització dels pares o tutors legals.

 

Comparteix aquest contingut