Logotip Espai Jove L'Escorxador

The Stricklands, guanyadors del 5è Concurs de Música Jove

#General

7 de setembre de 2009

Descripció

El grup musical format per joves palauencs ha guanyat el V Concurs de Música Jove de Palau-solità i Plegamans, en què hi van participar un total de vuit grups, que van passar una preselecció a la qual s’hi van apuntar 12 grups provinents de diversos punts de Catalunya. Amb el primer premi, The Stricklands, aconsegueixen l’enregistrament d’una maqueta per tal de promocionar-se, a banda del reconeixement que suposa haver estat el grup més ben valorat en un concurs on tots els participants van demostrar un gran nivell.

 

Els concerts del concurs, organitzat per la regidoria de Joventut juntament amb les entitats de joves del municipi, van celebrar-se el divendres 13 i el dissabte 14 de novembre, a la Sala Polivalent del municipi. Els grups van atraure una notable afluència de públic, sobretot gent jove, que va passar-s’ho d’allò més bé ballant i descobrint noves músiques de joves creadors. L’èxit d’aquesta cinquena edició demostra que el festival es consolida dins el panorama comarcal. A banda de The Stricklands, hi van participar set grups més: Sin Ensayo; Postura; Judith Arévalo y Son Pasión; Natural Born Killers; Héctor Flix and the Sacred Trees; Víctor; i, per últim, Lúcida.

 

La quantitat i qualitat dels grups que han participat al V Concurs de Música Jove evidencia l’afany creatiu dels joves i el potencial que té la música com a forma de divertiment i d’expressió artística però també com a eina d’aprenentge i creixement”, considera el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans, Ivan Costa. “Tanmateix, el concurs no seria possible sense la participació de bona part de les entitats juvenils del municipi, com la Descoordinadora”, destaca el regidor.

 

Comparteix aquest contingut