Logotip Espai Jove L'Escorxador

Quan estàs de festa, no tot s’hi val!

6 de juny de 2017

Descripció

L’Espai Jove l’Escorxador, del 12 al 30 de juny, acollirà l’exposició ‘No tot s’hi val’, que ens diu que quan estem de festa no es poden acceptar les actituds sexistes. Els tòpics de la nostra societat es reflecteixen a les festes populars i a la resta d’espais d’oci nocturn i, a vegades, ens fan perdre el respecte per la gent que ens envolta. L’exposició ens vol fer reflexionar sobre aquest tema i evitar que ens excedim dels nostres propis límits i passen per sobre dels dels altres.

 

Alguns exemples:

 

És estès que un NO d’una noia és un SÍ. Però quan una diu que NO és que NO, i si insisteixes pot ser que  l’altra ho visqui com una agressió.

 

Determinades bromes, gestos o inclús mirades, poden fer sentir incòmode a l’altre i si estem de festa és millor que ens sentim bé, no? Cadascú té dret a sentir i a estimar com vulgui i a qui vulgui.

 

Les noies som víctimes d’un doble càstig, una noia amb ganes de gaudir i experimentar la sexualitat “és fàcil” i una noia que no té ganes “és una estreta” o una “escalfa braguetes”, per tant, no queda cap opció on la dona no serà objecte de crítica.

 

Comparteix aquest contingut