Logotip Espai Jove L'Escorxador

Signen el conveni per organitzar Fancon, el festival d’oci alternatiu que se celebrarà de l’1 al 3 de setembre

27 de juny de 2017

Descripció

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i Scolfling Club de Rol han signat el conveni de col·laboració per a l’organització de FanCon, el Festival Internacional d’Oci Alternatiu del municipi. Aquest any celebra la quarta edició, de l’1 al 3 de setembre. L’acte de signatura de l’acord a la Sala de Plens de l’Ajuntament. El van signar l’Alcaldessa, Teresa Padrós, i Nil Pérez, representant de Scolfling Club de Rol, una de les entitats que organitza el festival. Els van acompanyar Marc Sanabria, regidor de Joventut, i altres membres de l’associació.

L’Alcaldessa va felicitar els organitzadors de Fancon per l’èxit de la iniciativa: “És un festival que atreu molta gent, des de la transversalitat i la pluralitat”. Per a Padrós, Fancon “s’adreça a sensibilitats molt diferents, amb una gran varietat d’activitats, com les que tenen a veure amb jocs de taula, que fomenten un oci diferent i integrador”.

Nil Pérez, al seu torn, va agrair el suport de l’Ajuntament per a l’organització de Fancon. “Va començar a Palau-solità i Plegamans i seguirà celebrant-se aquí”, va assegurar. “Va vent en popa”, va afirmar Pérez sobre l’organització del Fancon 2017. Segons va preveure, s’anunciarà el programa definitiu a principis d’agost.

“Fancon és ja un referent més enllà del nostre poble”, va assegurar el regidor Marc Sanabria. “És un festival que promou valors positius i un oci alternatiu no comercial i participatiu”, continuava Sanabria per fer notar que són valors que coincideixen amb “els que es promouen des de la regidoria de Joventut”. “El conveni simbolitza el compromís de l’Ajuntament amb Fancon i l’aposta perquè tingui continuïtat i es mantingui vinculat a Palau-solità i Plegamans”, afegia el regidor abans de concloure que l’organització compta amb “tot el suport de l’Ajuntament”.

 

L'Ajuntament aporta 8.000 euros

Entre altres punts, el pacte estableix que el consistori atorga una subvenció finalista de 8.000€ per a l’organització de Fancon. A més, l’Ajuntament cedeix equipaments municipals, com ara el pavelló d’esports, l’Espai Jove l’Escorxador i la Sala Polivalent, si bé deixa oberta la possibilitat que Fancon organitzi també activitats en altres espais, com el Castell de Plegamans i al Teatre de la Vila. La col·laboració del consistori inclou l’aportació de material i recursos humans, així com la difusió de l’esdeveniment. Els organitzadors de Fancon es comprometen a dur a terme les actuacions previstes, fomentant hàbits saludables, i a presentar la memòria econòmica amb els justificants corresponents, entre altres qüestions.

Comparteix aquest contingut