Logotip Espai Jove L'Escorxador

Ajut de 9.100 euros per a facilitar la inserció laboral de persones joves

28 de setembre de 2017

Descripció

L'Agència Catalana de la Joventut de la Generalitat de Catalunya ofereix un ajut econòmic per tal de facilitar la inserció laboral de les persones joves menors de 30 anys acollides al Programa de Garantia Juvenil, mitjançant l'autoocupació. 

 

Per a aquesta Convocatòria hi ha una línia A: a joves acollits al Programa de Garantia Juvenil que es donin d'alta com a treballadors autònoms. El termini de presentació de sol·licituds, que es farà de forma telemàtica, ja ha començat i restarà obert fins el 10 d'octubre. L’import de la subvenció serà de 9.100 euros per a persones joves inscrites a la Garantia Juvenil que romanguin de forma ininterrompuda durant 12 mesos d’alta al RETA o règim alternatiu.

 

La Generalitat també ofereix dues xerrades informatives sobre el tema amb inscripció prèvia: el dilluns 2 d’octubre a les 17:30h a la Direcció General de Joventut i el dijous 5 d’octubre a les 10:00h a la Direcció General de Joventut. Si estàs interessat/da en assistir a alguna d’aquestes xerrades cal que formalitzis la inscripció a través d’aquest enllaç.

 

En aquesta pàgina també tens accés als documents en format PDF sobre aquest ajut econòmic. 

Comparteix aquest contingut