Logotip Espai Jove L'Escorxador

El Concurs de Música Jove Palau Ressona us ofereix 6 concerts el dissabte 11 de novembre

9 de novembre de 2017

Descripció

Ja fa 13 anys que la regidoria de Joventut organitza el Concurs de Música Jove de Palau-solità i Plegamans 'Palau Ressona'. Enguany, han quedat com a finalistes quatre grups i dues cantautores. El dissabte 11 de novembre tocaran a la Sala Polivalent del Teatre de la Vila (c. Camí Reial, 144) davant del públic i el jurat, que serà qui decideixi els guanyadors. Cada grup disposarà de 20 minuts d'actuació i els concerts començaran a les 21.00h. L’entrada és lliure i gratuïta, així que tothom que hi acudeixi podrà gaudir de música en viu, en directe i d’estils variats.

 

Els i les finalistes que actuaran són:

 

Al final de tots els concerts, es reunirà el jurat per decidir els premis. S’anunciaran la mateixa nit en dues categories:

 

  • Categoria A (solista o grup on la majoria dels membres tenen entre 21 i 30 anys)
    - Gravació d’una maqueta sota la supervisió d’un productor professional.
    - Distribució de la maqueta en plataformes digitals.
  • Categoria B (solista o grup en què la majoria dels membres tenen entre 12 i 20 anys)
    - Gravació d’una cançó i d’un videoclip sota la supervisió d’un productor professional.
    - Actuació en directe a Palau-solità i Plegamans, d’acord amb la programació d’activitats de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament.

El Palau Ressona és un concurs que organitza l’Espai Jove l’Escorxador (Ajuntament de Pala-solità i Plegamans) amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Casal Popular la Revolta, la Fundació Pere Tarrés, la Descoordinadora, la Cúpula Music i la Bucbonera Records.

Comparteix aquest contingut