Logotip Espai Jove L'Escorxador

Nerea Bassart i la Cabanya guanyen el Concurs de Música Jove Palau Ressona 2017

14 de novembre de 2017

Descripció

Els grups Akathis, Antares i Debone i la cantautora Nina Cintas completen la llista de finalistes. Tots els músics han ofert concerts d’una gran qualitat en motiu de la gran final d'un concurs que enguany ha arribat a l'edició tretze

 

La cantautora Nerea Bassart i el grup reggae la Cabanya s’han proclamat guanyadors del Palau Ressona 2017, el Concurs de Música Jove que organitza l’Espai Jove l’Escorxador de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. El jurat ha reconegut “la dificultat” a l’hora “d’adjudicar els premis”, ja que “tots ells/elles han mostrat d’alt de l’escenari una gran qualitat”. Han estat sis actuacions en directe a la Sala Polivalent amb formacions que han interpretat temes de diversos estils.

 

La cantautora penedesenca Nerea Bassart s’ha proclamat com a guanyadora en la categoria A. El premi inclou la gravació d’una maqueta sota la supervisió d’un productor professional i la seva distribució en plataformes digitals. La Cabanya, una formació reggae de Lliçà d’Amunt, es va fer amb els premis de la Categoria B: gravació d’una cançó i un videoclip amb un productor professional i fer un concert en directe a Palau-solità i Plegamans en coordinació amb la programació d’activitats de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament.

 

El Tinent d’Alcaldia, regidor de Joventut i membre del jurat, Marc Sanabria, s’ha mostrat molt satisfet quan ha valorat les actuacions al micròfon de Ràdio Palau: “Cada any s’està veient un creixement en la qualitat per part dels grups que participen al Palau Ressona”. “Estem molt contents d’ajudar els grups novells i veure la qualitat, la implicació i les ganes que hi posen”, afegia Sanabria.

 

I és que les nombroses persones que han anat a la Sala Polivalent per veure i escoltar els concerts han gaudit de valent amb els concerts dels guanyadors i dels grups Akathis, Antares i Debone i de la cantautora Nina Cintas. La qualitat de les cançons i de la posada en escena de tots els participants ha entusiasmat el públic i el jurat. Han ofert un menú musical amb una gran varietat d’estils: rock, blues i pop, per part d’Antares; metal, de la mà d’Akhatis; Debone ha aportat un metal més alternatiu i electrònic... Nina Cintas i Nerea Bassart, com a bones cantautores, han interpretat cançons més acústiques i personals. I per últim, la Cabanya ha inundat de bon rotllo la Sala Polivalent amb el seu reggae.

 

Després d’un nou èxit del Palau Ressona, la regidoria de Joventut es posarà a treballar per organitzar l’edició de 2018, any en què aquest concurs sumarà catorze anys de vida.

 

Comparteix aquest contingut