Logotip Espai Jove L'Escorxador

Les activitats juvenils de la Festa Major 2018 inclouen l’Exhibició ‘d’skaters, scooters i bikers’, la Gimcana XL, la 7a Empalmada i el concert de Roba Estesa

21 d'agost de 2018

Descripció

La Festa Major 2018 de Palau-solità i Plegamans inclou una vuitantena d’activitats diferents per a tots els públics. Els actes juvenils, organitzats per les entitats de l’Espai Jove l’Escorxador, per la regidoria de Joventut i altres col·lectius de persones joves, també són presents a la programació amb l’Exhibició d’skaters, scooters i bikers , la Gimcana XL, la 7a Empalmada i els concerts de Barrakes que, enguany, inclouen diferents sessions de DJs: Dj Melenchón (dijous 23), Dj Oriol i Aberci (divendres 24), DJ Oscar Rubio i Àlex Argemí (dissabte 25) i Sj's Rambla (diumenge 26). 

 

La Gimcana de l’Esplai el Botó

El dijous 23 d’agost arrenquen les activitats juvenils amb la Gimcana XL, organitzada per l’Esplai el Botó. Se celebra a les 18h al parc de Can Linares i hi poden participar joves a partir de 12 anys. Les inscripcions cal fer-les 10 minuts abans de l’inici de l’activitat.

 

Al vespre (21h), serà el torn de l'Antipregó organitzat pel Racó d'en Gollum a la plaça de la Vila. Es tracta d'una alternativa políticament incorrecta del pregó de Festa Major que inclourà humor, sàtira i ironia.

 

Jocs de tot tipus i Gimcana XXS

El matí del divendres 24 d'agost, a partir de les 10h i a l'Espai Jove l'Escorxador, ens ofereix l'oportunitat de desvetllar-nos tot jugant. Serà el moment dels jocs de rol, de taula i de cartes. Però també l'oportunitat de participar en tornejos de videojocs. L'entitat que organitza aquest esdeveniment és Scolfing, amb la col·laboració de L'Odelf.

 

La tarda de divendres ens presenta la possibilitat de gaudir amb la Gimcana XXS a la plaça Onze de Setembre i a partir de les 17:30h. L'activitat, organitzada per l'Esplai el Botó, està dirigida a infants d'entre 4 i 12 anys i cal que qui hi vulgui participar s'hi inscrigui 10 minuts abans de començar.

 

Exhibició ‘d’skaters, scooters i bikers’

La Pista de Bàsquet del Pla de l’Alzina acollirà també el divendres a la tarda, a partir de les 18h, l’Exhibició d’skaters, scooters i bikers. Per poder participar en aquesta activitat és molt important que es facin les inscripcions una hora abans de l’inici de l’esdeveniment. El Grup de Joves Skaters i Scooters de Palau-solità i Plegamans és qui organitza aquest acte de Festa Major.

 

Color i música

El dissabte 25 serà el torn de ColoRain. La cita és al Mas Pla a partir de les 17h. Es tracta de la millor festa dels colors i de l'aigua, una activitat que presenta també una voluntat solidària, ja que es poden portar aliments i lliurar-los a Càritas.

 

Més gresca de matinada

A les 6h de la nit de dissabte a diumenge començarà la 7a Empalmada a l’Espai de Barrakes. Si et quedes amb ganes de gresca, nosaltres seguirem amb la xerinola! Podràs gaudir dels DJ’s, de la xocolata de festa, del canó d’escuma i de tot un seguit de sorpreses i regals. Aquesta activitat l’organitzen Les Empalmades-MIP i hi col·labora el Centre Cultural Andalús.

 

Cuina de supervivència i darrer concert

El darrer dia de Festa Major, el dilluns 27 d’agost, serà el torn del Concurs de Cuina de Supervivència a l’Espai Jove l’Escorxador. Es tracta d’una activitat, organitzada per La Descoordinadora, que compta amb dues categories, una d’infantil i una altra de juvenil. Les inscripcions són prèvies i les butlletes es poden descarregar en aquest enllaç.

 

Finalment, a l’Espai de Barrakes i a partir de les 20h, podrem gaudir del concert de Roba Estesa, com a cloenda de les activitats juvenils de la Festa Major 2018.

 

Si voleu consultar la vuitantena d’activitats de la Festa Major 2018 i la quinzena d’actes juvenils que s’han preparat podeu fer-ho en aquest enllaç.

 

Palauencs i palauenques, persones grans i persones petites... visca la Festa Major de Palau-solità i Plegamans!

Comparteix aquest contingut