Logotip Espai Jove L'Escorxador

Arriba la cinquena edició del FANCON amb més espai i activitats que mai

29 d'agost de 2018

Descripció

L’'stage 5’ del Festival d’Oci Alternatiu FANCON de Palau-solità i Plegamans se celebrarà els dies 31 d’agost i 1 i 2 de setembre. Enguany, aquesta trobada de fans arriba amb més espai i activitats que mai, ja que s’estrenarà un nou pavelló on anirà ubicada tota l’àrea de Gaming. Des de l’organització també s’han recuperat antics espais molt estimats com són els voltants dels pavellons (s’hi faran recreacions històriques –campaments medievals, de gladiadors i del Vietnam- i el Teatre de la Vila per al Cinema) i la pista coberta tornarà a acollir el wrestling i els concerts més esbojarrats. A més, les persones participants gaudiran dels jocs de rol a l’Espai Jove l’Escorxador i de diferents activitats puntuals que se celebraran a múltiples localitzacions del municipi.

 

Cotxes i dues pel·lis de culte

Una de les grans novetats de l’edició de 2018 és la inauguració del primer AUTOCINEMA FANCON, una activitat que es farà als aparcaments dels pavellons el divendres 31 d’agost a partir de les 22h. El públic podrà gaudir dels films de culte ‘Grease’ i ‘Regreso al futuro’.

 

Activitats fixes dins dels pavellons

Durant tots els dies del festival FANCON es podrà gaudir de SoftCombat, de ludoteca, de gimcanes, de sortejos, de concursos, de tornejos, d’exposicions (Mireia Girbau, EgoBarri, BestiaRock), de demostracions de jocs de diverses editorials (GMD Games, DMZ Games, Tranjis Games, Átomo Games, Asmodee, GAMEBOX, Haba, Zacatrus!, Devir, Darbel...), de tallers, de debats i de cine-fòrums i, com no podia ser d’una altra manera, de videojocs.

 

Zombies i música per a la nit de dissabte

Els concerts arriben al FANCON el dissabte, després de ‘Zombiewalk’, una rua de zombis organitzada per Scolfing Club de Rol i Batukada Festukada. El fans podran disfressar-se i participar al concurs del millor maquillatge. A les 22.15h començaran les actuacions de dos grups: Midnight Sun Sound Rock acústico 60’ i Mr. Rodríguez & El Sobrino del Diablo 90’.

 

Passió d’un munt d’entitats

La cinquena edició del FANCON s’acabarà el diumenge 2 de setembre amb grans combats en directe de wrestling que ens oferiran grans dosis d’emoció. Serà el punt i final d’un festival que, segons la seva organització, no seria possible sense la col·laboració i la passió de totes les associacions i entitats. Enguany, el FANCON omplirà 7 espais de Palau-solità i Plegamans: Pavelló María Víctor, Espai Jove Escorxador, Pista Coberta, Teatre de la Vila, Pavelló Antic, Castell i Exteriors.

 

Si voleu consultar totes les activitats del FANCON 2018 podeu clicar el document de la dreta d'aquesta pàgina o bé visitar aquest enllaç 

Comparteix aquest contingut