Logotip Espai Jove L'Escorxador

La regidoria de Joventut ja ha posat en marxa els dos bucs d’assaig d’el Galliner’

3 d'octubre de 2018

Descripció

Heu creat un grup de música i no teniu on assajar? Esteu cansats i cansades de tocar a casa vostra? Doncs bé, ara ho teniu ben fàcil, perquè la regidoria de Joventut ja ha tornat a posar en marxa els bucs d’assaig ‘el Galliner’, situats a l’ampliació de l’edifici de l’Espai Jove l’Escorxador. Podreu gaudir de dos bucs totalment insonoritzats per treballar amb comoditat i de forma professional. Un d’ells compta amb el ‘backline’ bàsic, és a dir, amb bateria, amplificador de guitarra, baix i equip de veu.

 

Dues modalitats d’ús dels bucs

La primera de les opcions per fer ús dels bucs d’assaig és la d’una quota fixa al mes (l’import dependrà del total d’hores gaudides). L’horari d’assaig serà de 9h a 16h i de 20h a 00h els dies laborables i, durant els caps de setmana, màxim fins les 2 de la matinada.

 

La segona modalitat d’ús comprèn l’horari d’obertura ordinari de l’Espai Jove l’Escorxador, que és de dilluns a divendres de 16h a 20h, i el servei serà gratuït. Excepcionalment, durant el mes de juliol, es podrà fer ús dels bucs d’assaig de 17h a 21h. Durant el mes d'agost els bucs romandràn tancats dins aquesta modalitat.

 

Ambdues opcions d'ús incorporen una fiança de 50 euros, que seran retornats quan les persones usuàries es donin de baixa del servei.

 

Per apuntar-vos als bucs d’assaig d’el Galliner’ o bé obtenir més informació podeu venir a l’Espai Jove l’Escorxador (de dilluns a divendres de 16h a 20h) al passeig de la Carrerada s/n o bé trucar al telèfon 93 864 51 18. També ho podeu fer al correu electrònic joventut@palauplegamans.cat o al Facebook de l’Escorxador.

Comparteix aquest contingut