Logotip Espai Jove L'Escorxador

Augmenta la col·laboració entre l’Associació Fancon i l’Ajuntament per la celebració del festival Fancon

5 de juny de 2019

Descripció

En un conveni signat la setmana passada entre l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l’Associació Fancon, aquesta rebrà 2.000 € més, ascendint a un total de 10.000, com a subvenció per la celebració del Festival Fancon.

 

A més, el conveni també inclou que l’Associació podrà disposar de diferents espais municipals pel festival, com l’Espai Jove l’Escorxador, l’espai exterior dels pavellons o la nova zona d’estacionament del Camp Municipal de Futbol. L’Ajuntament també assumirà la despesa de contractació quan es programi l’activitat d’Autocinema inclosa dins el festival.

 

Per altra banda, també es podrà comptar amb el suport de recursos humans del consistori pel muntatge i desmuntatge del festival i amb la neteja dels espais municipals que s’hagin utilitzat.

 

El festival se celebra cada any a principis del mes setembre i arriba aplegar fins a 2.000 persones que venen a gaudir d’activitats d’oci alternatiu com jocs de taula, videojocs, jocs de rol, combats de wrestling, cultura asiàtica i japonesa (manga, anime, etc), còmic, cinema, recreacions històriques i concerts entre moltes d’altres.

Comparteix aquest contingut