Logotip Espai Jove L'Escorxador

Skates, rap i Dj’s per celebrar l’onzè aniversari de l’Espai Jove l’Escorxador

25 de juny de 2019

Descripció

L’Espai Jove l’Escorxador va celebrar el 15 de juny el seu onzè aniversari. L’acte es va iniciar a l’skatepark del municipi amb el campionat d’Espanya d’Streetboard que va aplegar duran tot el matí un centenar de persones. Van participar un total de 12 joves i els guanyadors van ser: Bernat Pomero amb el primer premi de 150€, Sergi Nicolas amb el segon premi de 100€ i el tercer premi valorat en 50€ va anar a parar en mans de Rodrigo Troyano. Durant tot el campionat el grup de joves skaters de Palau-solità i Plegamans van participar de forma activa amb l’organització i la realització de l’activitat.

 

Posteriorment, es va celebrar la final de la lliga de rap Speakeasy. La 'competició' es va iniciar a la tardor i s’ha mantingut en el temps gràcies al grup motor de joves que van arribar a la Regidoria de Joventut amb la proposta i que ells i elles mateixes s’han autogestionat. Aquest ha estat un dels objectius recollit en el Pla de Joventut, fomentar la participació activa i l’autogestió de la població jove del municipi, a partir de l’acollida de propostes juvenils que comptaran amb el suport del servei de Joventut per poder-se fer realitat.

 

La festa de celebració va acabar amb un concurs de Dj’s entre dos participants i el guanyador va ser Dj’s Ribalta que com a premi actuarà una de les nits de la Festa Major.

Comparteix aquest contingut