Logotip Espai Jove L'Escorxador

Ja us podeu inscriure a les activitats i tallers d’estiu de l’Espai Jove l’Escorxador i consultar l'Agenda d'Estiu

25 de juny de 2019

Descripció

L’equip de la regidoria de Joventut ha preparat tot un seguit d’activitats per a aquest estiu, entre les quals destaquen quatre tallers: de cuina, d’arts plàstiques i dos de ioga. Per poder gaudir i participar en aquests tallers ja us podeu inscriure a l’Espai Jove l’Escorxador, de dilluns a divendres durant l’horari d’obertura de l’equipament, que és de 16h a 20h, i a partir de l'1 de juliol de 17h. a 21h.

 

Tallers de cuina

Els tres tallers de cuina se celebraran els dilluns 8, 15 i 22 de juliol de 10h a 13h. Les persones que s’hi apuntin aprendran a fer plats diversos i divertits de la cuina vegetariana i de la japonesa i també postres. El preu del taller és de 7,5 euros i s’adreça a joves d’entre 12 i 18 anys.

 

Tallers d’arts plàstiques

Aquest estiu podreu posar en pràctica la vostra part més creativa gràcies als tres tallers d’arts plàstiques que acollirà l’Espai Jove l’Escorxador. Els dimecres 3, 10 i 17 de juliol s’han programat sessions de costura, pintura i fang. El preu també és de 7,5 euros i l’activitat s’adreça a persones joves d’entre 12 i 18 anys.

 

Tallers de ioga

Aquest mes de juliol, els dilluns de l’1 al 15, podreu apuntar-vos al taller de ioga, amb l’objectiu de treballar el cos i calmar la ment. El preu és de 3 euros, s’adreça a joves de 12 a 18 anys i l’horari serà de 19h a 20h. I si voleu practicar ioga sota la llum de les estrelles també ho podreu fer durant els dijous del 4 al 18 de juliol de 21h. a 22h. El preu és de 3 euros i l’activitat s’adreça a joves d’entre 18 i 30 anys.

 

Més activitats aquest estiu

L’equip de la regidoria de Joventut, a més dels tallers, també ha preparat un bon nombre d’activitats. Si vols consultar tota l’Agenda d’Estiu ho pots fer en aquest enllaç.

Comparteix aquest contingut