Logotip Espai Jove L'Escorxador

Activitats de Festa Major organitzades per les associacions juvenils palauenques

14 d'agost de 2019

Descripció

Com cada any en motiu de la Festa Major, les associacions juvenils de Palau-solità i Plegamans han organitzat activitats. També es faran actes que han esta proposats i organitzats des del procés participatiu Mulla't 2019 de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament.

 

A l’Espai Jove l’Escorxador

El dijous 29 d’agost a les 17h se celebrarà la Gimcana XL, organitzada per l’Esplai El Botó. L’activitat s’orienta a persones joves a partir de 12 anys i les inscripcions es faran 10 minuts abans de l’inici.

El divendres 30 d’agost a les 11h serà el torn dels jocs de taula, dels videojocs i de l’scape room, organitzats per Sector Friki, Fancon i Comissió Mulla’t.

La Gimcana XXS de l’Esplai El Botó se celebrarà el 30 d’agost a les 17:30h. Les inscripcions es faran 10 minuts abans de l’inici de l’activitat, que va dirigida a infants d’entre 4 i 12 anys.

El Concurs de Cuina de Supervivència se celebrarà el 2 de setembre a les 16h a l'Espai Jove l'Escorxador de la mà de la Descoordinadora. Es tracta d'una activitat per a persones malabaristes de la cuina. Hi ha dues categories, una d'infantil i una altra per a persones adultes. Les places són limitades. Trobareu la inscripció al web de l’Escorxador i també es pot fer també de forma presencial els dies 27, 28 i 30 d'agost de 10 a 14h a l'Espai Jove l'Escorxador. A més, si encara queden places, es podrà fer efectiva el mateix dia 2 de setembre.

 

A la plaça 11 de Setembre

La Festufarra és un correbars itinerant que compta amb l’animació de la batucada Festukada. Començarà a les 20:30h del dijous 29 d’agost i els tiquets es vendren els dies 27 i 28 d’agost a partir de les 19h a la plaça de la Vila.

 

A la plaça de la Vila

El Racó d’en Gollum ens ofereix l’Antipregó, que és una alternativa políticament incorrecta del tradicional Pregó de Festa Major. Es farà el 29 d’agost a les 21h.

 

A l’Skatepark

El divendres 30 d’agost se celebrarà una Exhibició d’skaters, scooters i bikers a partir de les 18h. L’acte comptarà també amb concerts de rap i hip-hop. Ho organitza Gurp de Joves Skaters, Scooters de Palau-solità i Plegamans i Associació OnWheels 2.0.

 

A Mas Pla

ColoRain és la millor festa dels colors i de l’aigua, per a totes i tots. Podreu col·laborar amb Càritas portant un aliment. Ho organitza Colorain a partir de les 17h del 31 d’agost.

 

Espai de Barrakes

En aquest espai del poble es podrà gaudir de concerts durant la Festa Major. El divendres 30 d’agost es podrà gaudir de Dj Time Out. El diumenge 1 de setembre serà el torn de Dj Mamayé

 

Vuit edicions de l’Empalmada

Després de la festa del dissabte 31 d’agost, si et quedes amb ganes de gresca, Colorain segueix de xerinola. Un cop tanquin les barrakes, a les 6h., la txaranga ens portarà a la festa. Disjòquei, xocolata desfeta, canó d’escuma, sorpeses i regals. La 8ena Empalmada de Festa Major començarà a l’Espai de Barrakes i acabarà el seu recorregut al parc de Can Linares.

 

EL PROGRAMA SENCER DE LA FM 2019 EL PODEU CONSULTAR EN AQUEST ENLLAÇ

Comparteix aquest contingut