Logotip Espai Jove L'Escorxador

NO TOT S’HI VAL! i la KARPASSANA DE LA FESTA MAJOR

14 d'agost de 2019

Descripció

L’espai de Barrakes treballarà estretament amb l’Ajuntament per evitar i prevenir les agressions sexistes durant la Festa Major 2019. Es tracta de la campanya No tot s’hi val!. També a l’espai de Barrakes, s’hi ubicarà la Karpassana, un espai informatiu nocturn sobre temàtiques relacionades amb la salut.

 

Contra les agressions sexistes

Les persones de les entitats de Barrakes han estat formades per prestar la seva ajuda en cas que vegin o tinguin coneixement d’alguna agressió sexista. Si veus o pateixes una situació d’agressió i necessites un acompanyament, no dubtis a anar a la Karpalila o a qualsevol Barraka. Els i les agents de Prevenció t’ajudaran i els podràs identificar perquè portaran un mocador lila.

 

Karpassana: informació sobre les violències masclistes i la salut

Si vols assabentar-te sobre els recursos d’atenció i acompanyament en situació de violències masclistes i la lluita contra aquestes cal que et dirigeixis a la Karpassana.

En aquest espai també et podran resoldre dubtes sobre alguna substància, sobre el seu ús i abús o els seus riscos. També sobre sexualitat (i si necessites preservatius), sobre si vols fer-te la prova de l’alcoholèmia abans de conduir o si simplement vols omplir l’enquesta de salut.

 

La Karpassana estarà oberta el dijous, el divendres i el diumenge de Festa Major de 0:30h a 5:30h i el dissabte de 0:30h a 6h.

Comparteix aquest contingut