Logotip Espai Jove L'Escorxador

El heavy, el hard rock i el punk de Medea i el punk irreverent de Fast Food guanyen el Palau Ressona 2019

19 de novembre de 2019

Descripció

La Sala Corral de l’Espai Jove l’Escorxador, la sala polivalent de l’equipament, ha acollit la fase final de l’edició d’aquest any 2019 del concurs de música jove Palau Ressona. Els sis grups finalistes, tres per categoria, han ofert una actuació d’uns 20 minuts cadascun. Al final del concert, el jurat ha desvetllat el seu veredicte, convertint els grups Medea (categoria A, entre 21 i 30 anys) i Fast Food (categoria B, entre 12 i 20 anys) en els guanyadors del certamen.

 

Medea és un grup que parteix d'influències del heavy metal fins al hard rock, des del punk més progressiu. El grup tracta temes com la dualitat de la societat o la bogeria del nostre subconscient.; mentre que Fast Food és una  banda que va sorgir del Palau Ressona 2018. Diferents joves que formaven part d'altres grups de música van decidir formar aquesta formació de punk irreverent.

 

El jurat ha tingut en compte criteris relacionats amb la musicalitat, l’originalitat, la projecció, la posada en escena i la inclusió de la perspectiva feminista. Medea ha estat premiat amb la gravació d’una maqueta, sota supervisió d’un productor professional, i la seva distribució en plataformes digitals a través de la Cúpula Músic. D’altra banda, Fast Food ha rebut com a premi la gravació d’una cançó i el videoclip d’aquesta, així com una actuació en directe a la vila.

Comparteix aquest contingut