Logotip Espai Jove L'Escorxador

GIMCANA FOTOGRÀFICA: A Palau hi ha molts llocs per descobrir i immortalitzar

2 de novembre de 2017

Descripció

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha organitzat una gimcana fotogràfica el dissabte 18 de novembre (de 10 a 14h) amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni cultural i natural del municipi entre les persones joves. Es tracta de fer un passeig per familiaritzar-nos amb tots aquells indrets que ens passen desapercebuts en la nostra rutina quotidiana i immortalitzar-los en una fotografia. La iniciativa s’emmarca en el Dia Internacional del Patrimoni Mundial.  

 

Activitat gratuïta

La inscripció a la gimcana fotogràfica és gratuïta i s’ha de fer a l’Espai Jove l’Escorxador a partir del 6 de novembre de 16 a 20h. Els menors d’edat caldrà que omplin l’autorització dels pares o tutors legals. Per fer aquesta ruta, hi poden participar totes les persones que tinguin entre 12 i 30 anys.

 

Com funcionarà la gimcana?

Es pot participar de manera individual o en grup (màxim 3 persones). Rebreu un mapa amb la localització de les proves (8 d’obligatòries i 2 d’opcionals) que haureu de passar i unes pistes que posaran a prova la vostra imaginació, creativitat i tècnica a través d’una fotografia. L’objectiu serà el de realitzar aquest recorregut pel nostre municipi en el temps més aproximat possible al que ha calculat l’organització. Per optar als premis, com a mínim, haureu d’haver fet les 8 proves obligatòries.

 

Premis i exposició

Les vostres imatges s’hauran d’enviar en baixa resolució al correu joventut@palauplegamans.cat amb l’assumpte ‘Gimcana Fotogràfica 2017’ i només es pot fer arribar una fotografia per prova. El jurat farà una selecció de les obres i s’exposaran durant l’hivern a l’Espai Jove l’Escorxador. Hi haurà 3 premis: Lot de llibres de fotografia + Samarretes de l’Escorxador; Entrada doble per persona per a una obra de teatre + Samarretes de l’Escorxador; Lot de llibres d’història + Samarretes de l’Escorxador.

 

ALS DOCUMENTS ADJUNTS TROBAREU LES BASES DE LA GIMCANA I ELS INDRETS A FOTOGRAFIAR

 

Comparteix aquest contingut